Skänk en gåva

Ge en gåva eller bli stödmedlem

Näthatsgranskaren är till en viss del självfinansierad ideell förening. Vi är tacksamma för varje gåva vi får,  då det hjälper oss att fortsätta vårt arbete.

Vi ansöker också om ekonomiskt stöd från myndigheter och stiftelser,  som ett komplement. Vi har beviljats stöd för viss del av verksamheten för 2018 i ett projekt som vi döpt till ”Valfrid”. Vi kommer dock även fortsättningsvis vara måna om att basen i arbetet ska vara ideellt.

Vi är måna om att vår ekonomi är transparent,  så vi kommer  anlita  utomstående revisorer för att granskar oss. Vi kommer även iaktta stor noggrannhet med alla de medel vi får in till vår organisation.

Gåva
Vi på Näthatsgranskaren är ytterst tacksamma för donationer från våra följare! Stöd gärna vår verksamhet. Swisha en gåva till nr
123 501 44 28 eller sätt in ett bidrag på vårt bankgiro 5232-9026.

Du kan även bli månadsgivare:  patreon.com/nhgse

Bli stödmedlem
Stöd oss och bli stödmedlem, 200 kr per år.  Stödmedlemskap är anonymt. Ditt namn kommer inte att synas om du inte vill. Vill du få ett  personligt bevis på att du är stödmedlem?  Mejla kontakt@nathatsgranskaren.se .

För att bli stödmedlem, sätt in 200 kr eller en högre summa om du vill bidra lite extra. Insättning görs på bankgiro 5232-9026 eller swisha till 123 501 44 28. Vill du få vårt stödmedlemsbevis? Mejla till oss att du betalat in stödmedlemsavgiften så skickar vi medlemsbeviset.